«Безпека та оборона»: Вінницька міська рада передасть допомогу для ще 15 військових частин

15 серпня під час засідання виконавчого комітету Вінницької міської ради ухвалили рішення про передачу технічної допомоги для бійців 15 військових частин, які оборонять Україну від російських окупантів на найгарячіших напрямках фронту.

Директор департаменту цивільного захисту Вінницької міської ради Олег Парфілов зазначає, що матеріально-технічна допомога охоплює сухі душі, літальні БпЛА, монокуляри тепловізійні, приціли тепловізійні.

«Безпека та оборона – один з ключових пріоритетів Вінницької міської ради, тож ми продовжуємо працювати та підсилювати наших оборонців. На цей пріоритет у бюджеті громади цьогоріч передбачено майже 1 млрд грн, а це третина коштів, які не входять до захищених статтей. Техніка та засоби гігієни, які ми будемо передавати нашим оборонцям, знадобляться їм на передовій. Ми на постійній основі комунікуємо з різними військовими частинами, збираємо їхні запити щодо підтримки та робимо все можливе, щоб забезпечувати бійців усім необхідним. Передусім для нас важливо, щоб якомога більше життів наших Захисників та Захисниць було врятовано. Ця техніка посприяє в цьому», – розповів Олег Парфілов.

Нагадаємо, з початку повномасштабного вторгнення Вінницька міська рада на регулярній основі підтримує 37 військових формувань.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin