Поїздку з метою культурного обміну та психологічного розвантаження для дітей з сімей полеглих, безвісти зниклих оборонців та ВПО

Поїздку для дітей з метою їхнього культурного обміну та психологічного розвантаження організував департамент освіти міської ради на запрошення муніципалітету Карлсруе. Відпочинок реалізовують коштом приймаючої сторони. В Німеччині для наших хлопців та дівчат підготували пізнавальні екскурсії та різні активності. Про це на своєму телеграм-каналі та у фейсбуці повідомив міський голова Сергій Моргунов.

Вік школярів, які вирушили за кордон, – 11-14 років. Вони відправилися в подорож у супроводі вінницьких педагогів та медичного працівника. Їх у Карлсруе чекає цікава двотижнева програма, яку організували німецькі партнери.

Вінницький міський голова Сергій Моргунов висловив вдячний своєму колезі, меру Карлсруе Франку Ментрупу за постійну підтримку Вінницької громади та наших людей.

Як зазначила директорка департаменту освіти Вінницької міської ради Оксана Яценко, такі поїздки додають дітям сил та створюють можливості розвиватися, навчатися та рухатися вперед.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin