Вінниця вирішуватиме проблеми міста разом з Tech Ukraine

У вінницькій міській раді відсьогодні співпрацюватимуть з ініціативою Tech Ukraine, яка допомагає розвиватись інноваційним стартапам. Наміри про подальше співробітництво обидві сторони закріпили Меморандумом. Документ підписали Вінницький міський голова Сергій Моргунов та лідерка проекту Startup in Residence Аліса Баньковська.


STiR – це програма інкубації для стартапів, які мають ідеї для вирішення конкретних проблем різних міст. Вона підбирає талановиті команди підприємців, IT-експертів та допомагає їм у розробці інноваційного продукту. Тож міста-учасники програми STiR зможуть інвестувати в реалізацію успішних рішень, значно пришвидшуючи свій розвиток.

Як зазначив міський голова Сергій Моргунов, підписання меморандуму – ще одна складова системної роботи, яку було розпочато ще у 2010 році:

 

Завдання програми STiR полягає у заохоченні нових українських та міжнародних стартапів будувати та розвивати свій бізнес в Україні. Лідерка ініціативи Аліса Баньковська зауважила, що авторів проекту привабив стрімкий розвиток Вінниці:

 


Стартапам-учасникам програми пропонують інтенсивну тримісячну програму навчання, а також підтримку професійних тренерів або наставників. Перші результати планується отримати уже наприкінці року.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin