1-ША СЕСІЯ ВІННИЦЬКОЇ МІСЬКРАДИ 8 СКЛИКАННЯ

Сьогодні, 20 листопада відбулась перша сесія новообраних депутатів Вінницької міської ради VIII скликання.

Сергій Моргунов обраний Вінницьким міським головою вдруге, здобувши перемогу вже у першому турі та отримавши 65,93% голосів вінничан, які прийшли на виборчі дільниці. До міської ради пройшли чотири політичні сили: «Українська Стратегія Гройсмана» (представлена 34 депутатами), «Європейська солідарність» (9 депутатів), «Слуга Народу» (6 депутатів) та «Опозиційна платформа – За життя» (5 депутатів). 

Після оголошення офіційних результатів виборів очільник міста Сергій Моргунов склав присягу, Дмитро Шевчук вручив йому посвідчення. А також зачитав привітання від Голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова.  

Міський голова Сергій Моргунов та голова Вінницької міської виборчої комісії Дмитро Шевчук вручили присутнім депутатам посвідчення та нагрудні знаки.

Міська рада затвердила склад постійних комісій міської ради та обрали їх голів. Кількість комісій не змінилась, їх, як і в минулій каденції міськради, – сім.

Ухвалила рішення про створення трьох старостинських округів на приєднаних територіях, про призначення їхніх старост та про початок процедури реорганізації сільських рад.

На першу установчу сесію Вінницької міської ради  приїхав міський голова Вінниці 2006-2014 років, голова Верховної Ради України 2015–2016 років, Прем’єр-міністр України 2016-2019 років, лідер партії «Українська стратегія» Володимир Гройсман. Він виступив з вітальним словом перед новообраними депутатами.

 «ПРІОРИТЕТ ЄДИНИЙ – СЛУЖИТИ ВІННИЧАНАМ», – зазначив Володимир Гройсман.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin