Вінницька дитяча школа мистецтв набирає діток на новий навчальний рік: які заняття пропонують

Вінницька дитяча школа мистецтв запрошує дітей різного віку поринути у чарівний світ музики, танцю та образотворчого мистецтва. Набір на новий навчальний рік уже стартував.

Музичний напрям пропонує дітям навчання у різноманітних інструментальних класах, таких як: фортепіано, баян, акордеон, духові та ударні інструменти, скрипка, домра, бандура, гітара та віолончель. Крім того, є можливість розвивати вокальні таланти у хоровому класі або в класі сольного співу.

Також у мистецькій школі є хореографічний напрям, де хлопчикам та дівчаткам пропонують долучитись до занять з народного танцю, навчитися відчувати ритм і виражати свої емоції через рух.

Крім того, у школі під керівництвом досвідчених педагогів діти можуть відкрити для себе світ образотворчого мистецтва.

Отже, для всіх охочих віком від 6 до 8 років наразі відкрито набір у перший клас. А для дітей віком до 6 років пропонують підготовчі групи загального естетичного виховання «Пізнайки».

«Водночас запрошуємо всіх охочих без обмеження віку навчатися в музичних класах, класах образотворчого мистецтва та хореографії. Це чудова можливість для дорослих і дітей вивчати нові мистецькі дисципліни або продовжити вдосконалення своїх здібностей», – зазначають у школі.

Окрім цього, навчальні предмети можна вивчати за вибором вступника за окрему плату.

Приймання документів здійснюється за адресою: вул. Брацлавська, 85.

Довідки можна отримати з 9:00 до 17:00, крім вихідних, за номерами: (0432) 27-50-95, (0432) 27-35-90.

«Не втратьте можливість стати частиною великої мистецької родини Вінницької дитячої школи мистецтв та розвивати свій талант під керівництвом досвідчених педагогів», – наголошують у закладі.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin