У Вінниці виконали капремонт покрівелі багатоповерхівки: читайте у матеріалі

У Вінниці продовжують дбати про стійкість міської інфраструктури. В межах підготовки до опалювального сезону працівники підрядної організації завершили капітальний ремонт покрівлі будинку на вулиці Стрілецька, 3.

Під час капітального ремонту будівельники замінили покриття, оновили вентиляційні канали та водостоки, облаштували парапети та відремонтували виходи на покрівлю.

Як розповідає заступник директора департаменту житлового господарства міськради Сергій Гречанюк, роботи виконали спільним коштом громади та мешканців будинку. При цьому левову частину витрат профінансували коштом міського бюджету.

«Стан цієї покрівлі погіршився з часом, що негативно впливало на комфортність проживання в даному будинку, створюючи незручності для мешканців верхніх поверхів. Тому люди вирішили покращити стан покрівлі на умовах співфінансування. Місто зі свого боку пішло назустріч, адже попереду опалювальний сезон. Попри те, що ворог хоче припинити життя у наших містах, ми маємо підтримувати порядок, чистоту, ремонтувати елементи будинків», – каже Сергій Гречанюк.

Покрівля цього будинку – з м’яким покриттям, рубероїдного типу. Після усіх виконаних робіт підрядник надав 10 років гарантійного обслуговування відремонтованого даху.

Також, раніше в місті завершили капремонт покрівель на вулицях: Героїв Нацгвардії, 58, Стельмаха, 43, Келецька, 60, Батозька, 4, а також на проспекті Юності, 26.

Наразі будівельники працюють на дахах ще декількох будинків. Зокрема, виконують ремонт за адресами: вул. Келецька, 92, вул. Київська, 106, просп. Юності, 22, вул. Стеценка, 5, вул. Київська, 23; вул. Павла Корнелюка, 3 та вул. Левка Лук’яненка, 35.

Загалом цьогоріч в місті планують оновити проблемні покрівлі понад десяти житлових будинків.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin