Діти військових та працівників об’єктів критичної інфраструктури за потреби можуть перебувати у школах та садочках

У Вінниці школи і садочки наразі не працюють. Проте діти військових та вінничан, які задіяні у роботі підприємств критичної інфраструктури, за потреби, можуть перебувати у закладах освіти. Про це повідомила директорка департаменту освіти міської ради Оксана Яценко.

«Сьогодні зранку у всіх групах та чатах ми повідомили батьків, щоб по можливості їхні діти залишались вдома. Адже ми знаємо, що більшість людей сьогодні не працює і можуть бути з дітьми. На роботу вийшли тільки працівники критичної інфраструктури і військові. Тому у переважній більшості закладів освіти дітей немає. Але є винятки – у нашій громаді є військовозобов’язані, які працюють на об’єктах критичної інфраструктури. Їхні діти перебувають у садочках та школах. У цих закладах є адміністрація та вихователі, які знають як діяти у надзвичайних ситуаціях. Тому діти знаходяться у безпеці, поки їхні батьки виконують свій громадянський обов’язок. Наразі є садочки, у яких перебуває двоє, троє, четверо дітей, є школи, де – 20 дітей», – каже директорка департаменту освіти міської ради Оксана Яценко.

Про це повідомляє ВМР.

Також Оксана Яценко розповіла, що у разі змін в роботі закладів освіти про це буде повідомлено додатково.

«Шановні батьки і педагоги, довіряйте тільки офіційним джерелам інформації. Не потрібно панікувати, розповсюджувати фейки. Користуйтесь тільки офіційними каналами інформації. Про всі зміни, які будуть відбуватися, про всі рішення, які будуть прийняті щодо роботи закладів освіти – ми негайно будемо повідомляти керівників закладів та вчителів», – наголосила Оксана Яценко.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin