Військові злочини проти людства нацистської Росії

War crimes against humanity by Nazi Russia

Текст Роман Шеремета:

Після неоголошеної війни з Україною та жахливих військових злочинів проти мирних громадян ми, громадяни світу, маємо повний моральний дозвіл і зобов’язання називати Російську Федерацію – нацистською Росією.

Ми не можемо забути історію! Нацисти — це ті, хто нападає вранці, не оголошуючи війни, обстрілює міста, вбиває невинних мирних жителів і створює списки людей, яких потрібно знищити, коли вони займуть владу. Це не що інше, як чисте зло. І саме такою є нацистська Росія зараз.

Я хочу бути тут обережним і сказати, що я розумію, що є російські люди, якими я захоплююся і які борються з нацистським російським режимом. Ці росіяни мають мою повну підтримку і моє захоплення. Ці російські люди є єдиною причиною, чому я все ще вірю, що все може змінитися в нацистській Росії. Будь ласка, не мовчіть. Піднесіть голос. Вставай! Не бійтеся, що потрапите до в’язниці, бо прості українські мирні жителі не бояться йти голіруч проти фашистських російських солдатів і померти.

Війна з Україною закінчиться, але історія пам’ятає все! Кожен військовий злочин проти людства буде засуджений. Будьте на правильній стороні людства. Зупиніть нового Гітлера!

Будь ласка, поділіться цим матеріалом. А під ним поділіться фотографіями та відео жахливих злочинів нацистської Росії проти українського народу. Ми збираємо докази воєнних злочинів нацистської Росії проти людства.

Також, ось петиція: https://www.facebook.com/583997548/posts/10158892453832549/

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin