До вінничан звернулися з проханням дотримуватись умов світломаскування у темну пору доби

Військові, тероборона та силовики цілодобово патрулюють Вінницю, виявляють диверсантів. Вуличне освітлення важливе для забезпечення безпеки самих мешканців, якісної роботи правоохоронців, виявлення диверсантів та контролю за територіями під час комендантської години. А от освітлення входів до під’їздів та в оселях потрібно вимикати для безпеки мешканців.

У Вінниці з 22.00 до 7.00 комендантська година. Жителі повинні не виходити з домівок, крім випадку, якщо потрібно буде сховатись в укриття під час небезпеки з повітря.

Директор департаменту житлового господарства міської ради Роман Фурман звернувся до вінничан з проханням дотримуватись умов світломаскування у темну пору доби та вимикати світло в оселях та на вході до під’їздів.

«Старшим будинків і головам ОСББ необхідно забезпечити вимкнення світла в місцях загального користування. Це під’їзди, балкони, коридори. Також потрібно вимкнути зовнішнє освітлення входу до під’їздів. Це важливо для безпеки мешканців», – зазначив Роман Фурман.

«Вночі, під час комендантської години, вулиці міста патрулюють військові, тероборона та силовики. Для того, щоб вони могли ефективно працювати у темний час доби, забезпечувати громадський порядок, вуличне освітлення не вимикають. Воно працює в частковому режимі», – каже директор департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Юрій Семенюк.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin