У Вінниці підприємства житлово-комунальної сфери забезпечують належну якість послуг, станом на ранок аварійних відключень немає

У Вінниці підприємства житлово-комунальної сфери забезпечують належну якість послуг, станом на ранок аварійних відключень немає. Офіси соціального спрямування відновили прийом після вихідних. Ведеться активна робота з реєстрації внутрішньо переміщених осіб. Про це на своїй сторінці у фейсбуці та телеграм-каналі повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

Про це повідомляє ВМР.

Очільник громади, зокрема, зазначив: «Вже понад 34 тисячі людей прийняла Вінниця. Майже 4 тисячі отримали статус онлайн – через застосунок «Дія». Працюємо далі. Все буде Україна!»

Також міський голова розповів, що надійшов гуманітарний вантаж із міста-побратима Кельце. «Окрім продуктів, засобів гігієни та інших речей, наші польські друзі передали зворушливі малюнки вихованців дитсадочків. Приємно, що дітям змалку прищеплюють повагу до нашої країни. Роботи маленьких кельчан ілюструють дружбу між українцями і поляками. І важливо, що це відображає реальність. Дякуємо наших друзям і партнерам з братнього міста за підтримку! Нам потрібна допомога для перемоги і повернення до мирного життя, якого прагнуть усі», – каже Сергій Моргунов.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin