Сергій Моргунов назвав знаковим відновлення будівництва заводу Head Group у Вінниці За інформацією ВМР

Head Group відновив будівництво заводу у Вінниці. Знаково, що іноземний інвестор продовжив реалізацію масштабного проєкту, написав на своїй фейсбук-сторінці та телеграм-каналі Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

«Новий завод з виробництва спортивного обладнання має стати найбільшим підприємством компанії. Планується, що тут створять 1200 робочих місць. Наша команда доклала багато зусиль, щоб HEAD зайшов у наш індустріальний парк і почав будівництво. Дякую партнерам за відновлення робіт на майданчику», – зазначив очільник громади.

Також у місті вже запустились два релоковані підприємства, а 85% вінницького бізнесу повернулось до роботи. Сергій Моргунов вважає, щоб економіка країни не зупинялась, необхідно, аби бізнес продовжував працювати на всіх територіях, де це можливо і Вінниця має тримати економічний тил.

«Це той ресурс, який дозволяє забезпечувати базові потреби нашої громади, допомагати людям, підтримувати військо. І це – запорука перемоги. Ми готові підставити плече підприємцям, пропонуємо майданчики для розміщення, у тому числі і наші індустріальні парки. Сьогодні як ніколи потрібна синергія влади і бізнесу. І у Вінниці це виходить. Дякую бізнесу не тільки за роботу, а і благодійну діяльність. Це об’єднує країну», – написав міський голова.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin