Комунальні служби міста працюють над ліквідацією наслідків негоди – «Цілодобова варта» Повідомила Вінницька міська рада

Сьогодні, 13 травня, комунальні служби Вінниці працюють над ліквідацією наслідків вчорашньої стихії. Сильний вітер, що увечері вирував у місті, наробив шкоди на низці прибудинкових територій. Зокрема, впало кілька дерев: на Сабарівському шосе (поблизу кладовища), на вулицях А. Артинова,34, Академіка Павлова, 4 та Немирівське шосе, 84, де гілля дерев частково похилилося на повітряні лінії електропередач. Про це повідомила начальниця відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» Антоніна Іващук.

Вона додає: «Без світла наразі перебувають мешканці будинків на кількох вулицях приватного сектору: Малі Хутори – вул. Академіка Вернадського, 1-й і 2-й провулки Топольського, вул. Івана Пулюя та у Сабарові – вул. Карбишева, 1-й, 2-й, 3-й проїзди Карбишева та 3-ій провулок Карбишева. На місці працюють аварійні бригади «Вінницьких міських електромереж» (МЕМ). Послугу обіцяють відновити до кінця дня».

Також МЕМ здійснюватимуть сьогодні планові роботи на мережах за такими адресами: пров. 2-й Чумацький, вул. Топольського, Грабця, Баженова, Конрада, Садова, Гната Мороза, Л. Лук”яненка, Тимошенка, Салтикова-Щедріна, Арабея, Рилєєва, Добролюбова, Каховського, Грохольських, Бестужева.

Щодо КП «Вінницяоблводоканал», то його аварійні бригади сьогодні усувають наслідки витоку інженерних мереж на вулиці М. Литвиненко – Вольгемут.

Нагадуємо також, що працівники КП «Вінницяміськтеплоенерго» продовжують ремонт котелень на вулицях Матроса Кошки 12/1 та Пирогова, 107. Роботи триватимуть до 26 травня.

Зателефонувати до «Цілодобової варти» вінничани можуть за номерами 15-60; 0-800-60-15-60; (0432) 65-15-60; (0432) 59-50-39; (0432) 60-15-60.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin