«Вінницякартсервіс» продовжує оформлювати Карти вінничанина у Прозорому офісі «Старе місто»

Адміністратори комунального підприємства «Вінницякартсервіс» допомагають людям оформити пільгову Муніципальну картку вінничанина, отримати вже замовлену картку, залишити картку для діагностики та ремонту (послуга безкоштовна), надають консультацію щодо користування пільгами в громадському транспорті міста.

Для отримання карти вінничанина при собі необхідно мати документ, який підтверджує особу.

Для оформлення пільгових карт для проїзду в громадському транспорті потрібно мати з собою паспорт громадянина України/посвідка на проживання з реєстрацією у Вінницькій МТГ або довідка внутрішньо переміщеної особи, реєстраційний номер облікової картки платника податків та документ, що підтверджує наявність пільги для проїзду в громадському транспорті.

Для уникнення черг, КП «Вінницякарсервіс» щоденно здійснює розсилку СМС-повідомлень на телефони вінничан, чиї картки передано у Прозорий офіс для видачі. Це значно економить час людей та фахівців підприємства.

Якщо ви не маєте змоги забрати картку – вона зберігатиметься у КП «Вінницякартсервіс».

Нагадуємо, що, як і раніше, придбати неперсонфіковану картку вінничани, а також здійснити поповнення інших категорій Муніципальних карт можна в пунктах продажу та поповнення поблизу зупинок громадського транспорту. Їхні адреси можна переглянути за посиланням: https://et.vn.ua/buy-offline.

Оформити картку вінничанина для учнів та студентів можна на сайті et.vn.ua в розділі «Замовити картку». На цьому ж сайті можна поповнити карту. Крім того, поповнити можна й через мобільний додаток «Е-квиток Вінниці», термінали самообслуговування EasyPay, Ibox.

«У разі онлайн-поповнення, кошти зараховуються неавтоматично. Для їх активації, не менш ніж через 30 хв, на валідаторі потрібно натиснути кнопку «Інфо» – піднести картку — на табло висвітись напис «Поповнення активовано». І лише після цього можна розраховуватись за проїзд», – каже директорка КП «Вінницякартсервіс» Катерина Бабіна.

У разі виникнення додаткових запитань, звертайтесь до КП «Вінницякартсервіс» за номером 0 800 330 155.

Посилання на соціальні мережі КП «Вінницякартсервіс»:

Телеграм: https://t.me/Vinnytsiakartservis

Фейсбук: https://www.facebook.com/VinnytsiaKS

Інстаграм: https://www.instagram.com/e_kvytok_vinnytsia/

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin