Клуб органічного землеробства вже понад десятиліття об’єднує вінничан

Клуб органічного землеробства вже понад десятиліття об’єднує вінничан середнього та старшого віку, які мають присадибні ділянки, городи та дачі. Місце зустрічі – бібліотека-філія №1, що на просп. Коцюбинського, 49. Мета клубу – популяризація практичного досвіду з вирощування сільськогосподарської продукції без застосування хімічних препаратів. Його учасники неодноразово брали участь у загальноміських заходах, де представляли власноруч вирощену екологічно чисту продукцію.

«Клуб користується шаленою популярність серед мешканців міста, станом на цей рік є 39 учасників. Гасло клубу: «Врожаї-вище, роботи – менше, здоров’я – краще». На засіданнях клубу порушуються та вирішуються актуальні для кожної родини проблеми вирощування екологічно чистих сільськогосподарських продуктів харчування, їх правильного зберігання, здорового способу життя. Здорове харчування – здорова нація, здорове майбутнє!» – наголошує в.о. директора закладу культури «Вінницька централізована бібліотечна система» Тетяна Верещак.

Клуб працює з листопада по квітень. Його засідання відбуваються кожну другу та четверту середу з 17:00 до 19:00. А влітку – практика, та прекрасні врожаї! У цей період члени клубу можуть також, за потреби, отримати консультації, переглянути періодичні видання, наявні у бібліотеці щодо теми садівництва та городництва. Керівниця клубу Ніна Браніцька не втрачає зв’язок із прихильниками органічного землеробства і взимку. Вона гуртує людей для вдосконалення теоретичних знань, обміну досвідом та насінням, знайомить із новинками бібліотечних фондів.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin