Влітку в креативному просторі “LEVEL 80” можна провести час із користю, вивчаючи англійську

Влітку в креативному просторі “LEVEL 80” можна провести час із користю, вивчаючи англійську. У English Club можна буде спілкуватись іноземною мовою (рівень А2-В1), переглядати англомовні фільми, обговорювати їх тощо. Заняття відбуватимуться щопонеділка та п”ятниці з 12:00 до 14:00.

Зустрічі безкоштовні. Для того, щоб приєднатися до занять потрібно мати лише бажання навчатися та гарний настрій. Попередній запис відбувається за телефоном 068 076 69 78, або записом у Instagram за ніком killl.bin

Директор КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання» Дмитро Мира зазначив: “До початку війни, у Креативному просторі «LEVEL 80» працювала велика кількість розмовних клубів, наразі працює клуб із вивчення польської мови, й днями планує почати свою роботу English Club. У нашій громаді перебуває чимала кількість молоді, тому ми налаштовані на велику кількість небайдужих людей, які хочуть покращити свій рівень англійської мови”.

“Можливість провести корисно літній період стає доступною для молодої людини віком від 14 до 18 років. Розмовний клуб двічі на тиждень проводитиме волонтерка на безоплатній основі, за адресою: Магістратська, 80. Заняття спрямовані на розвиток мовленнєвих навичок з англійської мови. Отож, запрошуємо всіх бажаючих поринути в креативну подорож на “Level 80”, – розповіла начальниця відділу молодіжної політики міської ради Юлія Мончак.

Нагадуємо, що наразі креативний простір «LEVEL 80» відновив свою роботу в онлайн та офлайн форматі. Усі бажаючі можуть відвідувати різні тематичні кіновечори, семінари, майстер-класи та тренінги – п’ять днів на тиждень з 10:00 до 19:00.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin