У Вінниці встановили станцію фільтрації та мінералізації води в трьох вінницьких профтехучилищах

Днями від Міжнародної організації з міграції (Агентство ООН з питань міграції) та міжнародних донорів, отримали три станції фільтрації та мінералізації, які встановили у вінницьких профтехучилищах. Заклади обирали опираючись на те, де наразі проживає й харчується найбільша кількість ВПО.

“Це дев’ятиступеневий фільтр із функцією мінералізації, де вода проходить дев”ять ступенів очистки, проходячи через напівпроникну мембрану після чого готова до вживання. Поруч із фільтром встановлено питний фонтанчик, з механічним і сенсорним кранами. Воду після фільтрації використовують як і для приготування їжі, так і для пиття ВПО”, – каже директорка департаменту освіти міської ради Оксана Яценко.

“Дякуємо Міжнародній організації з міграції (Агентство ООН з питань міграції) та міжнародним донорам, адже вода – це основа життя, основна складова побудови людського організму, і вона має бути повноцінно насиченою мінералами”, – додає Оксана Яценко.

Нагадаємо, що у Вінниці з 2018 року, такі системи очищення питної води встановлені у всі заклади дошкільної та загальної середньої освіти.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin