Бібліотека-філія №17 запрошує у студію розвитку та дозвілля «Успіх» ВМР

Сьогодні значення бібліотеки як центру дитячої творчості стає дедалі важливішим, адже тут створюють безліч можливостей, де юні читачі мають змогу комунікувати, навчатися один у одного, демонструвати власні досягнення. З цією метою на базі Вінницької міської бібліотеки-філії №17 ( вул. Тимофіївська, 14) організували студію розвитку та дозвілля «Успіх». Вона спрямовує свою діяльність на раннє виявлення здібностей та розвиток талантів дошкільнят та дітей молодшого шкільного віку.

Заняття відбуваються щосуботи о 15:00. Завдяки креативним ідеям керівника студії Алли Павловської діти завжди з користю та цікаво проводять вільний час. Тут на них чекають різноманітні майстер-класи, інтелектуальні змагання, виставки робіт юних читачів.

«На практичних заняттях заповзята малеча з ентузіазмом опановує велику кількість цікавих технік із виготовлення листівок, сувенірів, святкових подарунків, які стануть у нагоді на будь-яке свято й будуть приємним презентом для рідних і близьких. Також у ході роботи передбачено проведення інтелектуальних розваг, теоретичне ознайомлення з тематичними святами й відповідною літературою. Такі заняття сприяють поглибленню знань про етнічну самобутність українців, приносять радість та чимало щасливих спогадів», – наголошує завідувачка бібліотеки-філії №17 Тетяна Столяр.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin