У Вінниці для дітей, які потребують соціального захисту, влаштували екскурсію до зоопарку

Зустріч зі світом тварин для майже 35 малюків, які перебувають у складних життєвих обставинах, організувала служба у справах дітей ВМР. Екскурсія до Подільського зоопарку стала для них надзвичайним подарунком до Дня захисту дітей.

У вінницькому звіринці понад дві сотні пухнастих, копитних та пернатих мешканців, чимало з яких рідкісні та екзотичні. Наразі тут опікуються і хижаками, яких привезли з зони активних бойових дій. Протягом екскурсії хлопчики та дівчатка з цікавістю розглядали жителів вольєрів та уважно слухали розповіді про них. Для багатьох таке близьке знайомство з тваринами – перше в житті. Свій заряд позитивних емоцій додала також цікава розважальна програма з танцями, вікторинами та запуском мильних кульок і голубів миру.

Малеча повсякчас фотографувала, робила селфі та ділилася враженнями.

«Це свято дуже веселе. В зоопарку побачила багато тварин, які мені подобаються, а ще сподобалися вікторини та кульки. Сьогодні ми тут усією родиною – з бабусею, мамою, братиками та сестричками. Загалом у нашій сім’ї семеро дітей», – розповіла семикласниця Арінка.

А у службі у справах дітей додають, що цей захід орієнтований саме на родинний відпочинок.

«Для нас було важливо, щоб гарно розважилися діти, але також важливо, щоб разом із ними були й їхні батьки. Адже таке дозвілля здатне зміцнити сімейні стосунки та додати позитиву у життя дітей, які перебувають на обліку нашої служби», – зазначила начальниця відділу захисту прав дітей служби у справах дітей ВМР Людмила Марценюк.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin