У «Цілодобовій варті» розповіли, де сьогодні проводитимуть роботи

Сьогодні, 8 червня, життєдіяльність міста забезпечується повністю. Комунальні служби працюють злагоджено: транспорт курсує, місто прибирається, а в оселях є газ, світло та вода. Водночас на окремих мережах триватимуть планові ремонтні роботи. З їх переліком ознайомили у «Цілодобовій варті».

«Сьогодні КП «Вінницяоблводоканал» повідомляє про тимчасове відключення води на вулицях Зулінського, Порика, Майбороди, Келецька, Театральна, Л. Толстого та Соборна. Тут ремонтуватимуть інженерні мережі. Подачу послуги відновлять відразу по завершенні робіт», – розповіла начальниця відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» Антоніна Іващук.

Також вона повідомила, що ремонтні бригади «Вінницьких міських електромереж» працюватимуть на вулицях Магістратська, Л. Українки, Героїв Нацгвардії, Стеценка, Г. Крут, Саксаганського, О. Кошиця, А. Буняковського, Смирнова, Грабовської, Серафимовича, Маяковського, Ушакова, М. Шимка, О. Антонова, Нагірна, Демчука, Грабовської, Квітуча та пров. Зоряний. У зв’язку з проведенням робіт на цих вулицях будуть тимчасово відключати світло.

Щодо КП «Вінницяміськтеплоенерго» (ВМТЕ), то його працівники здійснюють підключення котелень за такими адресами: вул. Магістратська,2, вул. Немирівське шосе, 26 та Стрілецька, 57. Подачу послуги з гарячого водопостачання обіцяють відновити до кінця дня.

Водночас у ВМТЕ повідомляють, що відсьогодні на профілактичний ремонт відключено котельні на вул. 600-річчя,13, вул. Майбороди,5 та В. Інтернаціоналістів, 2Е. Роботи триватимуть до 4.07.22.

Зателефонувати до «Цілодобової варти» вінничани можуть за номерами 15-60; 0-800-60-15-60; (0432) 65-15-60; (0432) 59-50-39; (0432) 60-15-60.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin