Вінниця отримала гуманітарну допомогу з польського міста Радом

Радом – одне з перших міст Польщі, яке організувало збір гуманітарної допомоги для України. Це місто має дружні взаємини з Вінницею.

«Наше місто отримує вже не перший вантаж від цієї громади. Загалом радомчани від початку війни відправили нам десятки тонн допомоги. Це медикаменти, взуття, засоби гігієни, необхідні речі для мам і немовлят, продукти харчування. Також від радомської станції швидкої допомоги отримали спецавтомобіль з медичним обладнанням. Ми дуже цінуємо допомогу і підтримку мешканців Радома. Особлива подяка меру Радома Радославу Вітковському, а також менеджерці Американського куточка Кароліні Ягоді та волонтерам Томашу та Бартошу Беднарчику», – зазначає менеджерка проєктів КП «Інститут розвитку міст» Юлія Кашпрук.

Юлія Кашпрук додає, що цього разу до формування гуманітарного вантажу для Вінниці долучилася Варшавська Фундація розвитку регіонів (Рафал Томала), а також представництво міста Мінськ-Мазовецький – Бурмістр міста Марцін Якубовський, радники Єжи Мроз, Бартош Вішняковський та інші представники міста та волонтери Маріуш Жила, Йоанна Ковальська, Аліція Чичон.

«Ми цінуємо ті зусилля, які докладають радомчани, щоб зібрати допомогу для військових та українців, що рятуються від рашистських обстрілів. Очільник Вінниці Сергій Моргунов передає щиро подяку місту Радому за підтримку у такий непростий час», – додає Юлія Кашпрук.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin