Вінницька поліція розшукує матір з двома дітьми, яка зникла 4 дні тому (ФОТО)

У Вінниці зникла 30-річна Вікторія Солоха. Разом із жінкою пропали її двоє дітей – 10-річний Тарас Солоха і 7-місячна Сніжана Солоха, які народжені від різних чоловіків. Мати з дітьми пішла з дому 27 вересня і не повернулася.

У відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області надають лише прикмети зниклих. Жінка має зріст 168 см, вона середньої статури з овальним обличчя, пофарбованим в чорний колір волоссям, дугоподібними бровами, очами темного кольору.

Жінка була одягнена у червону балонову жилетку з капюшоном, сорочку в клітинку та спортивні штани вишневого кольору. Зріст хлопчика 150 см, він худорлявої статури, з  русявим волоссям, світлими бровами та темними очима, а також відстовбурченими вухами. Тарас був одягнений в темно-синє пальто та джинси. У дівчинки русяве волосся та темні очі. Вона була одягнена в білу шапочку тп рожеву куртку. Зникла жінка мала при собі рюкзак та дитячий візок.

Поліція звертається з проханням до всіх небайдужих громадян, які бачили розшукувану жінку та її дітей чи знають про їх місцезнаходження, телефонувати (0432) 59-40-99, 59-41-55 або «102».

Новини Вінниці / Вінницька поліція розшукує матір з двома дітьми, яка зникла 4 дні тому (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницька поліція розшукує матір з двома дітьми, яка зникла 4 дні тому (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницька поліція розшукує матір з двома дітьми, яка зникла 4 дні тому (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницька поліція розшукує матір з двома дітьми, яка зникла 4 дні тому (ФОТО)
Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin