Американська міжнародна організація «Global Empowerment Mission» («GEM») BStrong планує допомагати у ремонті пошкоджених вінницьких житлових будівель

Сьогодні Вінницю відвідали представники американської міжнародної організації «Global Empowerment Mission» («GEM») BStrong. Засновник та президент «GEM» Майкл Каппоні та Віцепрезидент з питань українських операцій Андрій Негрич побували на місці, куди вчора влучили ракети та передали продукти та гігієнічні набори людям з постраждалих будинків. Опрацьовується питання виділення цією організацією ресурсів на 150 вікон, які встановлять у пошкоджені будинки.

Засновник та президент фонду «GEM» Майкл Каппоні наголосив, що «Global Empowerment Mission намагається реагувати на всі події, які відбуваються в Україні.

«Ми намагаємось бути присутніми і бачити на власні очі те, що відбувається і розповідати про це світові. Тому ми прибули сьогодні до Вінниці, поспілкувалися з представниками місцевої влади. Перше, що ми надамо постраждалим людям – продукти харчування та гігієнічні набори. Також ми допоможемо із заміною вікон у будинках, які постраждали», – каже Майкл Каппоні.

З представниками «GEM» зустрівся міський голова Сергій Моргунов. «Ми дуже вдячні за міжнародну підтримку Вінниці. Нам важливо розуміти, що ми не одні, що у світі є розуміння того, що в Україні триває війна. Наша команда готова до співпраці», – каже Сергій Моргунов.

«Дякуємо, що представники «GEM» прибули до Вінниці так оперативно. Ми дуже цінуємо підтримку у такий важкий час», – каже Галина Якубович. заступниця міського голови Галина Якубович.

Найближчим часом до Вінниці буде направлено вантажівку із гумдопомогою від «GEM». У ній будуть продуктові, гігієнічні набори та постільна білизна для людей, які постраждалих від війни.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin