Бігова доріжка для кардіонавантажень та сучасний міостимулятор закупило японське місто Tойохаші для вінницького медичного закладу ВМР

Мешканці Tойохаші на прохання про допомогу зібрали певну суму коштів для Вінниці. На них Фонд громади «Подільська громада» разом з Інститутом розвитку міст за узгодженням з японцями закупив необхідне медично-реабілітаційне обладнання для Вінницького обласного медичного центру реабілітації дітей.

Таким чином медичний центр Вінниці отримав спеціальну бігову доріжку для кардіонавантажень та сучасний міостимулятор. Заклад спеціалізується на дитячій неврології, ортопедії-травматології і зараз активно надає послуги дітям, котрі переїхали до Вінниці з інших областей.

Голова правління Фонду громади «Подільська громада» Олена Данілова наголосила, що можливість виїхати за кордон на лікування чи реабілітацію мають не всі. Відтак потрібно зміцнювати матеріально-технічну базу медичних закладів на місці.

«Незважаючи на те, що Україна та Японія знаходяться далеко одна від одної, мешканці Тойохаші в Японії завжди бажають безпеки та миру для народу України», – наголосила представниця муніципалітету Тойохаші Кіоко Ойобе.

Також жителі Тойохаші надіслали побажання для усіх українців, щоб якнайшвидше настав мир в Україні.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin