Відділ молодіжної політики спільно з Вінницькою молодіжною радою організували безкоштовний майстер-клас із аромотерапії для молоді нашого міста

Вчора, 10 серпня, відділ молодіжної політики спільно з Вінницькою молодіжною радою організували безкоштовний майстер-клас із аромотерапії для молоді нашого міста. Захід проходив у два етапи. Перший – малювання кавою, другий – виготовлення свічки з вощини.

Легкими рухами пензликів, змоченими у каві, молоді люди відтворювали символ нашого міста – Водонапірну вежу. На дві години усі присутні відволіклись від буденних турбот і порелаксували.

«Я прийшла сюди на запрошення подруги і ні на мить не пожалкувала про це. Як на мене, цей захід вийшов дуже щирим та цікавим, адже вперше я спробувала використовувати каву не за її первісним призначенням», – розповіла вінничанка Анастасія.

Після малювання, учасники майстер-класу відставили свої картини для підсихання і перейшли до другого етапу заходу, а саме виготовлення свічки.

Голова Вінницької молодіжної ради Таїсія Дембовська каже, що для роботи обрали саме натуральну вощину, адже він стає піддатливим від тепла рук і формується в красиву і елегантну свічку. «Легкість роботи з нею гарантує прекрасний результат для кожного учасника», – додала вона.

Кожен із присутніх на майстер-класі, міг обрати колір майбутньої свічки та декор, яким прикрасити свій шедевр. Комусь до душі припали штучні соняхи, а дехто вважав, що зерна кави та мішковина пасуватимуть куди краще.

«Свічка – це символ миру, спокою та затишку, тому ми обрали саме такий майстер-клас, адже кожен українець зараз потребує внутрішнього спокою та рівноваги. Під час заходу молодь поринула у особливу атмосферу, де змогла відпочити та пофантазувати, а ми, в свою чергу, щасливі, що такий формат неабияк сподобався учасникам»,- каже начальниця відділу молодіжної політики Юлія Мончак.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin