Планові та аварійні роботи: де сьогодні у Вінниці лагодять комунальні мережі Новина взята з Вінницької міської ради

У середу, 17 серпня, життєдіяльність міста забезпечується повністю. Комунальні служби працюють злагоджено та виконують планові завдання. У Вінниці робиться все для стабільної роботи критичної інфраструктури та триває підготовка до опалювального періоду.

Так сьогодні працівники КП «Вінницяоблводоканал» ремонтують водогін на перехресті вулиць Немирівське шосе – Учительська. У зв’язку із цим тимчасово призупинено водопостачання на понад 30 вулицях та провулках міста. (Детальний перелік тут: https://cutt.ly/WXkHsB9) Роботи триватимуть до 22:00 год.

Крім того, бригади водоканалу лагодитимуть мережі на перехресті вулиць Ю. Клена –Зерова та М. Литвиненко-Вольгемут, 44. Подачу послуги відновлять одразу по завершенні робіт.

Також у відділі оперативного реагування «Цілодобова варта» повідомляють, що на час здійснення ремонтів трансформаторних підстанцій та повітряних ліній можливі відключення світла на таких вулицях: Замостянська, А. Янгеля, Гонти, Київська, Генерала Арабея, О. Кобилянської, Серпнева, Ранкова, Медова, Ботанічна, Зодчих, Пирогова, 105-111, Хлібна, Соборна (парк відпочинку), Замкова, Франка, Салтикова-Щедріна, Лермонтова, Добролюбова.

А у КП «Вінницяміськтеплоенерго» розповіли, що у зв’язку з ремонтом обладнання гаряче водопостачання тимчасово призупинено до будинків на вул. М. Ващука – № 9, 11, 15. Роботи планують завершити до 19.08. 2022р.

У «Цілодобовій варті» також звертають увагу вінничан на ускладнення погодних умов. За прогнозом синоптиків сьогодні у місті та області очікується гроза, місцями град, шквалисте посилення вітру до 15-20 м/с.

Зателефонувати до «Цілодобової варти» вінничани можуть за номерами 15-60; 0-800-60-15-60; (0432) 65-15-60; (0432) 59-50-39; (0432) 60-15-60.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin