На базі жіночої консультації Вінницького міського пологового будинку №1 відкрили гінекологічний кабінет безбар”єрного доступу

Відкриття цього спеціального приміщення має на меті забезпечити жінок з інвалідністю безперешкодним отриманням послуг у сфері гінекології та акушерства. Кабінет забезпечений інклюзивним та зручним обладнанням для жінок із різними потребами. Зокрема, в гінекологічному кріслі можна регулювати висоту, а також спертися на спеціальні опори-поручні або ходунці. Окрім того, наявний електричний підйомник, що створює максимальну комфортність та мобільність для пацієнта.

Також кабінет устаткований офісним гістероскопом, що дає можливість виконати весь об’єм діагностичних гінекологічних обстежень.

Обладнання цього приміщення стало можливим завдяки допомозі Благодійного Фонду «Здоров’я жінки і планування сім’ї» та за підтримки UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення та Партнерства ООН із захисту прав людей з інвалідністю.

«Відкриття кабінету стало одним із пріоритетних завдань, оскільки вкрай важливо створити такі умови, щоб жінки з інвалідністю могли безперешкодно отримувати послуги у сфері гінекології та акушерства, – каже директор департаменту охорони здоров’я Олександр Шиш. – Кабінет забезпечений відповідним адаптивним обладнанням, а медичний персонал пройшов навчання щодо надання допомоги пацієнткам з особливими потребами».

Адреса закладу:

м. Вінниця, Хмельницьке шосе, 98
Вінницький міський клінічний пологовий будинок №1

Записатись на прийом можна за телефонами:

+38 097 672 76 57

0432 56 00 70

0432 56 04 08

Робочий графік:

Будні дні з 8:00 до 19:00

Суботу з 9:00 до 14:00

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin