Вінничанам нагадують про необхідність придбати FM-приймач на батарейках для отримання інформації на випадок екстрених ситуацій

На випадок екстрених ситуацій у Вінниці передбачено резервний варіант термінового інформування населення. У таких випадках першочергово потрібно увімкнути радіо «Місто над Бугом» на частоті 101,8 МГц. Радіосигнал можна отримати через приймачі на батарейках, телефони, які мають відповідні характеристики та радіо в автомобілі.

Окрім того трансляція доступна через приймачі, які приєднані до дротової радіомережі. Такий доступ мають люди, які й досі залишаються абонентами проводового мовлення і своєчасно сплачують за це кошти.

Також рекомендується у необхідній кількості придбати портативні радіоприймачі FM діапазону з автономним живленням та електромегафони керівникам підприємств, установ, організацій, управляючим компаніям, управителям, незалежно від форми власності та підпорядкування (за погодженням зі співвласниками багатоквартирних житлових будинків), головам ОСББ.

Варто зазначити, що у разі екстреної ситуації в місті буде організовано оповіщення у місцях масового скупчення людей за допомогою засобів гучномовного зв’язку спецавтомобілів та електромегафонів.

Нагадаємо, що резервна система термінового інформування населення призначена для оперативного доведення сигналів і повідомлень про загрозу або виникнення надзвичайних ситуацій природного, техногенного та воєнного характеру, постійного інформування їх про обставини, що склалася у зоні можливого ураження.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin