“Срібло” та “бронзу” здобули вінницькі спортсмени на чемпіонаті України зі стрибків у воду ВМР

У чемпіонаті України зі стрибків у воду брали участь понад 50 спортсменів із 6 команд нашої країни. Вінничани показати достойний результат.

Так, Олександр Ковтанюк здобув “срібло” на трампліні в 3м серед юнаків групи “С”. У цій ще групі, але в синхронних стрибках із вишки Олександр Ковтанюк та Остап Рибченко вибороли “бронзу”.

Крім того, відзначилася Зорина Янгольник, яка посіла 4 місце на трампліні 1м, а також Аріна Кондратюк та Кирило Петрусевич, які увійшли до десятки найкращих стрибунів країни.

Як зазначили тренери-викладачі Вінницької міської дитячо-юнацької школи № 3 Діана Кульбері, Ольга Даніленко, Валерій Розбіцький, тренування та підготовка до такого роду змагання стали можливими завдяки належним умовам, які створені у Вінниці.

Юні плавці змогли добре підготуватися та гідно представити Вінниччину на цих престижних змаганнях.

“Наші спортсмени продовжують займатися своєю улюбленою справою та надійно утримувати спортивний фронт. Адже тренери мотивують покоління, що підростає задля досягнення успіхів у своїх захопленнях”, – каже голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin