У Вінницько-Хутірському старостинському окрузі встановлюють нові зупинки

У приєднаних до Вінниці населених пунктах з’являються нові зупинки громадського транспорту. Наразі старі конструкції замінюють на сучасні на території Вінницьких Хуторів, Писарівки та Щіток. Загалом, найближчим часом на вулицях цих населених пунктів мають з’явитися 16 нових посадкових комплексів.

«Якщо дозволять погодні умови, цей процес має бути завершено уже до середини грудня», — зазначає староста Вінницько-Хутірського округу Владислав Кривешко. — Для нашого округу облаштування нових зупинок знаменує дві події. Перша — продовження трансформації публічних просторів, що позитивно проявило себе у 2022 році, та друга — початок тотального переосмислення дорожньої інфраструктури у Вінницьких Хуторах, Писарівці та Щітках».

Разом із встановленням зупинок подекуди облаштовують і простір навколо них: на тротуарах кладеться плитка та проводиться благоустрій прилеглої території.

Роботи по облаштуванню сучасних зупинок в окрузі розпочалися минулого тижня. У Вінницьких Хуторах, серед перших старі зупинки будуть замінені новими по вулиці Покровська (колишня Ватутіна) — до перехрестя з вулицею Івасюка, по вулиці Незалежності — до перехрестя з вулицею Івана Франка. В Щітках зупинки оновлять до центральної площі населеного пункту (перехрестя з вулицею Лесі Українки), в Писарівці — до комунального закладу «Писарівський ліцей».

В результаті нові зупинки громадського транспорту планують облаштувати, практично, на усіх магістральних вулицях населених пунктів. В 2023 році ці роботи будуть продовжені і нові павільйони з’являться також в більш віддалених місцях. Таким чином, загалом в 2022 -2023 роках, планується встановити 39 сучасних посадкових комплекси.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin