Fedoriv зняли ролик про вінницький “Артинов”

Київська маркетингова агенція Fedoriv Group зняла відеоролик про вінницьке антикафе Артинов. Відеоробота представлена в рамках історії успіху місцевих підприємців, яка є частиною рекламної кампанії бренду міста “Місто ідей”. Ролик був викладений на сторінці Вінницького міського голови.

Як повідомляється у фейсбук Сергія Моргунова: “Це креативний простір з символічною назвою «Артинов» – на честь зодчого, якому Вінниця завдячує своїм архітектурним обличчям. Тут надихаються, працюють та відпочивають молоді люди. Артинов поєднує кафе та майданчик для освітніх та розважальних заходів з коворкінгом. Щотижня тут проходить мінімум 5 подій! Також в Артинові функціонують IT-курси, мовна школа, курси дизайну та моделювання. Щомісяця креативний простір відвідує понад три тисячі людей. “

Також очільник міста зазначив, що подібні простори об’єднують вінничан для творчої взаємодії і чим більше подібних проектів буде у Вінниці, тим більше побільше ідей буде втілюватися.

Fedoriv group – це рекламна агенція, яка працювала над брендингом “Ощадбанку” , “Моршинська”, “Atlas Weekend” та багато іншими. У травні 2019 року агенція представила концепцію бренду Вінниці під назвою “Вінниця – місто ідей”.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin