Вінницький притулок для малозабезпечених осіб отримав нову побутову техніку

Притулок для малозабезпечених та безпритульних осіб отримав у подарунок від Міжнародного медичного корпусу холодильник, кухонну плиту, шість електрочайників, дві мікрохвильові печі, настінний котел, дві праски та пральну машину.

У грудні минулого року міський центр соціальних служб звернувся до представництва Міжнародного медичного корпусу в Україні та їх польового Координатора в місті Вінниця Йогі Махендра.

“Ми надзвичайно вдячні нашим друзям – Міжнародному медичному корпусу в Україні за таку значну підтримку для нашого Притулку. Наразі в приміщенні проходить ремонт. І допомога Міжнародного медичного корпусу дозволить забезпечити всі необхідні санітарно-гігієнічні норми, аби в такий складний для України час, люди, які цього потребують, могли перебувати в комфортних та гідних умовах”, – говорить директорка Вінницького міського центру соціальних служб Наталія Добровольська.

За її словами, нині в Притулку тривають ремонтні роботи. У ньому будуть мешкати внутрішньо переміщені особи, які постраждали внаслідок військових дій та перемістилися з тимчасово окупованих територій, в тому числі осіб, які не мають постійного місця проживання.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin