ТрО Дубаї : Юлія Тимошенко з чоловіком в Перській затоці- розслідування “УП”

Народна депутатка, лідерка партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко початок нового року провела у Дубаї (ОАЕ), про це повідомляє Українська правда, посилаючись на розслідування журналіста Михайла Ткача.

Повідомляється, що Тимошенко проводила час на віллі п’ятизіркового готеля “Kempinski” на насипному острові Палм-Джумейра.

Чоловік Тимошенко Олександр

Джерела УП в Дубаї розповідають, що Тимошенко веде обережний спосіб життя. Її не побачиш на набережній, де вранці та увечері гуляють відпочивальники. Залишаючи помешкання, лідерка “Батьківщини”, сідає у авто не на вулиці, а в приміщенні підземного паркінгу.

Журналісти змогли спостерігати за відпочинком Тимошенко та її чоловіка на приватному закритому пляжі готелю 5 січня. Втім, щойно жінка помітила увагу до себе, одразу ж залишила пляж. А через п’ять днів після цього повернулась до Києва.

Співрозмовники УП у бізнес-колах розповіли, що родина доньки Тимошенко переїхала до Дубая ще до початку повномасштабного вторгнення і зараз там мешкає, періодично виїжджаючи до Європи.

Також два місяці назад УП зафіксувала зятя Тимошенко Артура Чечоткіна у готелі “Kempinski” у Відні, коли лідерка “Батьківщини” приїздила до столиці Австрії з робочим візитом.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin