Вже 266 релокованих підприємств успішно зареєструвалися у Вінниці

Протягом січня до нашого міста переїхали 14 нових суб’єктів господарювання з зони бойових дій. Станом на початок лютого у Вінниці вже зареєстровано 266 релокованих підприємств.

Як зазначив заступник Вінницького міського голови Андрій Очеретний, 76% новоприбулих почали працювати.

“Це надзвичайно важливо, позаяк всім відомо, що зараз не найкращі часи для ведення бізнесу. Але люди не зважають на труднощі, і переїжджають до нашої громади, щоб продовжувати працювати та розвивати свій потенціал. Саме завдяки цьому ми маємо вже 1430 новостворених робочих місць і 140 з них з”явилися за перший місяць цього року!”, — сказав Андрій Очеретний.

Він також додав, що багато представників бізнесу з регіонів, де зараз складна ситуація, цікавляться нашим містом. Супроводжують переселений бізнес фахівці департаменту економіки і інвестицій ВМР, нині вони продовжують опрацьовувати заявки на переміщення.

“Як на початку війни, так і зараз ми готові підставити плече та допомогти в пошуках складських чи виробничих приміщень, контактів для співпраці з нашими місцевими підприємствами та, звісно, в оформленні необхідних документів. Тільки разом ми зможемо утримати економіку і після перемоги її розбудовувати”, — наголосив Андрій Очеретний.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin