З комфортом і патріотизмом: для підопічних реабілітаційного центру “Гармонія” провели екскурсію Вінницею

Для клієнтів міського реабілітаційного центру “Гармонія” провели екскурсію історичною частиною Вінниці. “Гармоніївці” каталися на низькопідлоговому трамваї VinWay. Потім власноруч виготовили дзвіночки, які розфарбували в патріотичні кольори.

Для проведення екскурсії Вінницька транспортна компанія надала “гармоніївцям” низькопідлоговий трамвай VinWay. Він є зручним для людей, які пересуваються на візках, розповідає соціальна вихователька по роботі з дітьми з інвалідністю центру реабілітації “Гармонія” Тетяна Тетер.

“Ми надзвичайно вдячні управлінню трамвайно-тролейбусного ДЕПО та Вінницькій транспортній компанії за те, що надали для нашої екскурсії низькопідлоговий трамвай. Бо не завжди наші дітки можуть зайти в трамвай, не завжди є потрібний трамвай. Тому дуже важливо проводити такі заходи для соціалізації дітей і їхнього всебічного розвитку”, – зауважує Тетяна Тетер.

Про історію Вінниці та вінницьких трамваїв діткам розповіли фахівці Музею вінницького трамваю. Клієнти реабілітаційного центру дізналися чимало цікаво про назву міста та її архітекторів.

Під час екскурсії трамвай зупинився поблизу муніципального ринку. Там для дітей провели майстерклас із виготовлення дзвіночків.

“Дітки розвивають і свою фантазію, і моторику, і естетичні смаки. Також вони піднімали свій патріотичний дух, адже більшість дзвіночків розмалювали у блакитно-жовті кольори. Потім повісили їх на візочки і сказали, що будуть з такими гарними переможними патріотичними дзвіночками гуляти”, – додає Тетяна Тетер.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin