Махнівська громада прийняла виїзну нараду Міжрегіонального координаційного Гуманітарного штабу

Привітна Махнівська громада прийняла виїзну нараду Міжрегіонального координаційного Гуманітарного штабу.

Захід під головуванням співзасновників Гумштабу Сергій Моргунов та Вячеслав Соколовий – голова Вінницької обласної Ради об’єднав волонтерів і представників місцевого самоврядування Махнівки, Глухівців та Самгородка.

Розмова розгорнулася навколо вже реалізованих проєктів нашого Штабу та планів на майбутнє.

Завдяки спільній плідній співпраці нам вдалося реалізувати чимало проєктів. Попереду ще багато справ на гуманітарному фронті, зокрема це стосується підтримки місцевого самоврядування. Адже, в контексті невідворотнього вступу до Європейського Союзу, нам необхідно буде “підтягнутись” до європейських стандартів, – заявив Сергій Моргунов. Окрему увагу, зауважив Вячеслав Соколовий, вже сьогодні слід приділяти ініціативам, які будуть працювати на післявоєнне відновлення України.

Ми з вами всі працюємо на перемогу. Звичайно, найбільша заслуга у тому, що країна стоїть і бореться, на Збройних силах України. Наша задача – за допомогою внутрішніх резервів та підтримки іноземних партнерів підсилювати армію, допомагати громадянам та готуватись до відбудови країни, – сказав він.Учасники засідання обговорили і нагальні проблеми громад та шляхи їхнього вирішення. Однак, про це – згодом.

Дякуємо Махнівській громаді за гостинність! Згуртовано – до Перемоги та відновлення країни!

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin