Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб передав бійцям 14-тої бригади оперативного призначення 9 тисяч хімічних грілок

Відправляючи чергову партію хімічних грілок на передову, очільник громади Сергій Моргунов нагадав, що такі засоби є надзвичайно ефективними, їх використовують у топових арміях світу. Їх можна вставляти у взуття, в кишені одягу, класти у спальник – вони спроможні захистити від холоду впродовж 20 годин. Ініціював їх закупівлю за кордоном Володимир Гройсман. Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб наразі в оперативному порядку здійснює доставку «теплого вантажу» у найгарячіші точки на фронті.

«Важливо робити усе для того, щоб якомога краще оснастити тих, хто стримує рашистську чуму, захищаючи наш дім. Допомога військовим – пріоритет роботи команди Гумштабу», – додав Сергій Моргунов.

А голова обласної Ради Вячеслав Соколовий зазначив, що Гуманітарний штаб продовжує вивчати запити військових, перебуваючи із ними на постійному зв’язку. Прозорість та відкритість його діяльності викликають довіру міжнародних партнерів, що дозволяє вчасно закривати потреби наших захисників, у тому числі й щодо засобів обігріву.

Військовий 14-ї бригади оперативного призначення своєю чергою розповів, що досвід використання хімічних грілок бійці вже мають і він лише позитивний. Адже дозволяють зігрітись у польових умовах, не викриваючи своїх позицій, як-то під час розпалювання багаття чи використання окопних свічок.

«9 тисяч комплектів для нас сьогодні – це досить значний об’єм. Його вистачить на тривалий проміжок часу. Дякуємо Міжрегіональному координаційному гуманітарному штабу за таку суттєву підтримку», – каже військовий.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin