Сучасний та мобільний УЗД-апарат отримав Центр матері і дитини

На початку цього року, у рамках державних закупівель, Вінницька міська клінічна лікарня отримала сучасний УЗД-апарат марки Ultrasound Versana Active. Також за підтримки міської ради було закуплено 4 датчики, які дозволяють проводити ультразвукові дослідження по всім напрямкам як дітям, так і дорослим.

Особливість цього апарату полягає в тому, що він є мобільним, що дозволяє проводити дослідження пацієнтам, які знаходяться на критичному перебуванні у відділеннях реанімації, чи під’єднані до апарату ШВЛ.

Директор Центру матері і дитини Володимир Присяжнюк зазначає, що отриманий апарат є багатофункціональним та може забезпечити проведення широкого ряду УЗД-досліджень.

«Центр матері й дитини в приклад своєї роботи ставить якісне діагностичне обстеження, тому що правильно поставлений діагноз – правильне лікування, – зазначає Володимир Присяжнюк. – Цей апарат, на сьогодні, оснащений повністю всіма датчиками. Це дає можливість якісно проводити широкий ряд УЗД-досліджень як діткам, так і дорослим».

У департаменті охорони здоров’я Вінницької міської ради зазначають, що отриманий апарат дозволить суттєво покращити діагностичні можливості Центру, та зробить обстеження більш доступним для пацієнтів.

«Вкрай важливо, щоб пацієнти мали змогу отримати якісні дослідження, оскільки від цього залежить подальша ефективність лікування, – зазначає директор департаменту охорони здоров’я Олександр Шиш. — Мультифункціональність цього апарату дозволяє проводити сонографію за багатьма напрямками, до прикладу: УЗД серця, судин, органів черевної порожнини, залоз внутрішньої секреції тощо».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin