У Вінницю прибула делегація з Києва: оглядають Вінницькі індустріальні парки та релоковані підприємства

Цього понеділка у Вінницю прибули депутати та представники Верховної Ради України. Делегація побуває у Вінницьких індустріальних парках, щоб ознайомилася з форматом роботи промисловості у нашій громаді. Метою візиту є напрацювання змін до закону “Про індустріальні парки”, відштовхуючись від досвіду вінницьких резидентів, позаяк саме такі промислові майданчики стануть важливим інструментом післявоєнного відновлення економіки України.

Першим об”єктом, куди відправилися з робочим візитом стало релоковане підприємство з Харківщини – “Укпостач”, яке входить до холдингу UBC Group. Тут виробляють промислове холодильне та вентиляційне обладнання.

Як розповів виконавчий директор Анатолій Мельничук, за короткий термін складські приміщення вдалося перетворити на виробничі.

“Зараз в нас працюють близько 350 людей, більшість з них вінничани, але є й люди з числа ВПО”, – додав він.

Делегація також має побувати у «Вінницькому кластері холодильного машинобудування», “Вінтер Спорт”, а також оглянути будівельний майданчик ТОВ «Хед Вінниця» та муніципальні парки – Вінницького індустріального парку та індустріального парку «ВінІндастрі». Крім того, побували і на вінницькому заводі “ЕкоСнек”.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin