25 снігоприбиральних авто працюють у Вінниці з самого ранку

Сьогодні, 7 березня, у Вінниці знову засніжило. Відтак з самого ранку в місті працює комунальна техніка. 25 снігоприбиральних автівок розчищають дороги та вулиці Вінниці, повідомляють у департаменті комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради.

“Для того, щоб транспорт та громадяни без проблем могли пересуватися містом, до роботи залучили 25 спецавто. Розчищати в першу чергу почали ті зони міста, де найчастіше пересуваються люди та транспорт, — розповідає начальник відділу утримання об”єктів благоустрою департаменту комунального господарства та благоустрою міськради Вячеслав Хілінський. — Закликаємо вінничан не створювати затори під час негоди та подбати про належне паркування, аби снігоприбиральна техніка могла проїхати без проблем”.

Як зазначає заступник директора департаменту житлового господарства Сергій Гречанюк, дворові території прибираються в штатному режимі. До наведення ладу на прибудинкових територій залучені близько 300 двірників. Вони розчищають тротуари, доріжки, виходи з під”їздів та здійснюють посипку території піско-соляною сумішшю. Необхідності задіювати снігоочисну техніку на дворових територіях не було.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin