5 тисяч вареників приготували студенти кулінарного училища для українських військових



Учні та педагоги Центру професійно-технічної освіти № 1 м. Вінниця приготували 5 тисяч вареників для українських військових, які захищають Україну у зоні бойових дій. Такий великий об’єм національної страви вирушив у волонтерському вантажі на Схід України.

Про це повідомляє видання АрміяInform

– Це вже майже готові вареники, які цілком можна вважати напівфабрикатами. Адже ми не тільки наліпили вареників із картоплею, а й відварили їх майже до готовності, помастили олією, аби вони не злипалися, охолодили й заморозили. Вже на передовій бійцям достатньо буде на 2-3 хвилини занурити їх в окріп, і все – страва готова”, – директор навчального закладу Валерій Дяків

Як повідомляє АрміяInform навчальний заклад допомагає українським військовим від початку бойових дій на Сході. Навесні 2014 року студенти та викладачі організовували збір продуктів та теплих речей для десатників 95-ї бригади, яка тоді залишилася практично ні з чим у степу.

Вже пізніше студенти-ремонтики училища займалися ремонтом волонтерських машин, які використовувалися у районі проведення АТО. Студенти Вінницького ЦПТО № 1 відремонтували більше десятка позашляховиків, мікроавтобусів та інших автівок для бійців окремих полку спеціального призначення й розвідувального батальйону, а також кількох механізованих і мотопіхотних бригад.



Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin