Вінничани здобули «срібло» та «бронзу» на кубку України з важкої атлетики

Днями вихованці Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 5 повернулися з кубка України з важкої атлетики серед чоловіків та жінок. Олександр Драч виборов «срібло», а Тетяна Вітвіцька – «бронзу». Загальна кількість учасників становила 179 спортсменів, змаганнях проходили в Ужгороді.

Олександр Драч – досвідчений атлет, він змагався проти 8-ми суперників у ваговій категорії 102 кг. За підсумком двох вправ: поштовху та ривку двадцяти семирічний спортсмен підняв 320 кг та виборов срібну медаль.

Вінницька важкоатлетка Тетяна Вітвіцька змагалась серед дорослих за призові місця у ваговій категорії 45 кг. За підсумком двох вправ: поштовху та ривку дівчина підняла штангу в 109 кг та виграла бронзову нагороду.

«На змагання їхали цілеспрямовано підкорювати штангу та боротись за призові місця», – каже тренер спортсменів Петро Нагурний.

Голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський подякував вінницьким спортсменам, які прославляють місто та Україну на Всеукраїнських змаганнях.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin