Працівники КП «Вінницяміськтеплоенерго» почали підготовку до наступного опалювального періоду

Попри війну, ракетні обстріли та відключення світла, опалювальний період 2022-2023 підходить до завершення. Впродовж цієї зими тепловики доклали всіх зусиль для того, аби домівки вінничан були забезпечені безперебійною подачею теплової енергії та гарячої води. Працівники комунального підприємства «Вінницяміськтеплоенерго» поступово готуються до опалювального періоду 2023-2024 рр.

Наразі ремонтні бригади підприємства здійснюють заміну старих зношених труб на нові попередньо ізольовані. На одній з ділянок вже замінили близько 45 метрів тепломереж у двотрубному прокладанні, а на іншій, де ще тривають роботи з монтажу, планують замінити у двотрубному прокладанні 60 метрів тепломереж. Варто зазначити, що роботи на цих ділянках організовані таким чином, що на час прокладання нових трубопроводів споживачів не відключатимуть від послуг з постачання теплової енергії та з постачання гарячої води.

«Ми розуміли, що цей опалювальний період буде найважчим за всі часи, проте працівники «Вінницяміськтеплоенерго» доклали неабияких зусиль для того, щоб у помешкання вінничан здійснювалась стала й безперебійна подача тепла та гарячої води, – зазначає директор департаменту міського господарства Віталій Місецький. – Окрім того, за минулий рік нам вдалось забезпечити генераторами об’єкти критичної інфраструктури нашого міста, у тому числі котельні, щоб на випадок блекауту продовжувати подачу тепла в оселі вінничан».

Нагадаємо, що під час міжопалювального періоду у 2022 році теплопостачальне підприємство провело ремонтно-профілактичні та налагоджувальні роботи у всіх 48 котельнях, 63 центральних теплових пунктах, 418 індивідуальних теплових пунктах та у 1445 теплових камерах. Одночасно відбулися гідравлічні випробування теплових мереж, загальною протяжністю 175 км у двотрубному виконанні.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin