Учасники VinSmart Центру завзято працюють на перемогу України: деталі

У ВМТГ продовжується акція «Подаруй тепло», до якої доєднуються і відвідувачі VinSmart Центру. Малеча не тільки навчається чомусь новому, а ще й виготовляє окопні свічки для наших воїнів.

Спільними зусиллями діти вже кілька місяців роблять окопні свічки за допомогою яких, наші бійці можуть не тільки зігрітися, а й просушити одяг.
Вінницька малеча відповідально ставиться до справи, отож і днями дітлахи виступили на мініконцерті, під час якого провели збір коштів для закупівлі парафіну в рамках акції «Подаруй тепло».

Директор VinSmart Центру Дмитро Мира повідомив, що наразі такі акції проходять у більшості Центрів, після закінчення акції свічки передадуть для захисників та захисниць на передову.

«Ми з дітками віримо в те, що вогник, який подарують свічки, зігріватиме наших захисників не лише зовні, а й всередині. Отож, закликаємо вінничан та гостей міста, за можливості приносити парафін до креативного простору “Level 80” або найближчого VinSmart Центру, aдже кожна виготовлена свічка – це підтримка наших воїнів», – каже начальниця відділу молодіжної політики Вінницької міськради Юлія Мончак.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin