Вінницькі міські дитячо-юнацькі спортивні школи провели акцію для дітей-переселенців: «Світ щасливого дитинства»

Організатори кажуть, акцію провели задля поліпшення психологічного та фізичного стану дітей, які вимушені були покинути свій дім через російську агресію.

«Дати дітям відчуття безпеки, а не лише нові знання та навички – це наша основна мета на сьогодні», – каже заступниця директора з навчально-тренувальної роботи МДЮСШ № 1 Галина Сташко.

Зокрема, один із заходів акції відбувся на базі ліцею № 27, де спільно з його освітянами Михайлом Мельником та Василем Осаволюком тренери-викладачі відділення легкої атлетики МДЮСШ № 1 провели екскурсію по школі, розповівши дітям про спортивні досягнення, та організували майстер-клас зі спортивного туризму.

Також у межах акції «Світ щасливого дитинства» тренер-викладач МСДЮСШОР з баскетболу Олександр Главатчук разом із командою юнаків 2014-2015 р.н., у складі якої є діти-переселенці, відвідали кінотеатр та переглянули мультфільм.

«Дана акція покликана створити підґрунтя комфорту, безпеки та прийняття. У цей важкий час спортивна спільнота Вінниці докладає максиму зусиль, аби підвищити моральний, психологічний та фізичний стан дітей, які полишили свої домівки в результаті російської агресії на території України, – каже голова комітету по фізичній культурі та спорту Сергій Краєвський. – Миру нам та Перемоги! Дякуємо ЗСУ! А також батькам за довіру!»

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin