У Вінниці французька делегація пробувала на смак подільську кухню

У Вінниці делегація з французького міста Діжон ділилася досвідом щодо розвитку гастрономічного туризму. Як повідомляють у Вінницькій міській раді гостей міста познайомили із кухнею Поділля та місцевим виробництвом.

Президент асоціації Dijon Congrexpo Жан Батто, генеральна директорка асоціації Надін Базін та комерційна директорка Татьяна Дезош є представниками Асоціації виставково-конференційних центрів Діжона. Вони організовують Міжнародний гастрономічний ярмарку Foire de Dijon. Захід започаткували 1921 року, а нині він входить до топ-5 найбільших ярмарків Франції і протягом двох тижнів проведення приваблює понад 160 тисяч гостей.

“Під час нашого візиту до Вінниці ми переконались в тому, що місто має величезний потенціал розвитку гастрономічної сфери, тут є всі необхідні складові для цього. Формування сучасної гастрономічної культури на основі заглиблення в історію кулінарних традицій – ваша унікальна особливість. Якісні ресторани і виробники, багато чудових ідей та команда муніципалітету вдало це доповнюють. Дуже важливо, щоб підприємці і міська влада працювали спільно над розвитком гастрономічної сфери”, – наголосив Жан Батто. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin