Від 100 до 1000 гривень знижки отримали вінничани на рахунки за комунальні послуги

Жителі міста вже отримують рахунки за комунальні послуги зі знижкою в грудні. Розмір для кожного різний та залежить від від площі квартири, будинку, та інших параметрів. Вже 56% абонентів отримали знижку від 300 до 500 грн. Дізнатися наскільки менше сплачуватимете можна у паперовому Єдиному рахунку, в окремій графі “Знижка за послугу”.

Про це повідомляє прес-служба Вінницької міської ради.

Майже на 1000 гривень менше сплачуватимуть власники одного з житлових будинків по вулиці Городецького у грудні. Це найбільша знижка у місті. Вінничани, які проживають у гуртожитку, сплачуватимуть у грудні лише на 100 гривень менше.

Нагадаємо, зменшення ціни у грудні пов’язано із рішенням виконавчого комітету Вінницької міської ради від 9 січня  «Про зміну розміру нарахувань за теплову енергію, послуги з централізованого опалення,централізованого постачання гарячої води». Причина – загальне зменшення ціни по всій Україні.

Відповідно до цього рішення КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго»здійснило перерахунок, і наразі вінничани почали отримувати паперовий Єдиний рахунок зі зниженою вартістю тепла і гарячої води. У них окремо вказано загальна сума нарахування, окремо – знижка на послугу і кінцева сума до сплати.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin