Сергій Моргунов розповів, коли у Вінницькій міській територіальній громаді завершиться опалювальний сезон

Опалювальний сезон у Вінницькій громаді завершиться, коли середньодобова температура протягом трьох днів буде вищою 8 градусів тепла. Про це міський голова Сергій Моргунов повідомив сьогодні в прямому етері радіо Суспільне Вінниця.

За його словами, припинення опалювального залежить від погодних умов та здійснюватиметься відповідно до норм чинного законодавства.
«Взагалі згідно із законом середньодобова температура не менше 3-х днів повинна бути 8 градусів. От коли ми будемо бачити по кліматичним умовах саме такі параметри, тоді буде припинений опалювальний сезон», – зауважив міський голова.

Разом із тим Сергій Моргунов зазначив, що загалом опалювальний сезон 2022-2023 рр. у Вінницькій громаді пройшов задовільно. Це вдалося зробити завдяки серйозній підготовці до роботи в умовах можливих викликів.

«Опалювальний сезон пройшов задовільно, тому що у нас були певні проблеми з терористичними атаками по електроенергії, але тепло в домівках людей було, вода була в переважній більшості за виключенням окремих моментів, коли у нас був пару днів локдаун наприкінці минулого року. Тому ми з цим справилися достатньо серйозно, оскільки ми до цього готувалися. Ми починали готуватися до цих викликів по опалювальному сезону, починаючи ще з червня 2022 року», – нагадав очільник громади.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin