У Вінниці провели тренінг з екології, який організував відділ молодіжної політики ВМР

Вчора, 12 квітня, у стінах КП “Артинов”, зібралось чимало небайдужих містян, аби подискутувати на тему: “Екологічні ініціативи міста Вінниці. Причини та вирішення екологічних проблем”.

Студенти, молодь, представники Вінницької молодіжної ради, висловили свої думки про те, що потрібно зробити, аби покращити екологічну ситуацію в місті та як стимулювати містян бути екосвідомими.
«Багато людей не усвідомлюють, що їх повсякденні дії можуть негативно впливати на довкілля. В результаті цього відбуваються різні екологічні катастрофи, такі як забруднення води, повітря та ґрунту, знищення лісів та інших природних ресурсів», — наголосила одна з учасниць дискусії Ірина Глушко.

Як зауважила голова Вінницької молодіжної ради Таїсія Дембовська, одним з способів розв”язання екологічних проблем є саме проведення таких акцій та ініціатив, які спрямовані на привернення уваги до екологічних проблем міста та розумне використання ресурсів й захист природних екосистем.

«Питання свідомого використання води, паперу, збереження природи, вміння правильно сортувати сміття, — ці питання актуальні у будь-який час. Зрозуміло, що з початком повномасштабного вторгненням росії, рівень екологічної проблеми в Україні виріс, але саме завдяки молодіжним ініціативам, ми можемо зробити наше місто більш екологічним та здоровим. Отож, зараз кожен з нас має відповідальність за довкілля та має можливість допомогти в реалізації екологічних ініціатив у своєму місті», — розповіла начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin