За адресою Лялі Ратушної, 126 розпочали роботи із заміни зовнішніх мереж для подальшого капітального ремонту прибудинкової території

Жителі громади позитивно оцінюють якісь облаштування дворів та прибудинкових територій у Вінниці. Про це свідчать крайні результати Всеукраїнського муніципального опитування Міжнародного республіканського інституту – IRI Ukraine. Відповідно до них Вінниця у лідерах серед українських міст за облаштуванням дворів та прибудинкових територій багатоповерхових будинків. За цим же дослідженням Вінниця сім разів поспіль визнана найкомфортнішим містом для життя серед обласних центрів та найбільших міст України.

Впродовж тижня комунальникам вдалось замінити 35 метрів каналізаційної мережі на вулиці Лялі Ратушної. Наступний етап – заміна мережі водопостачання. Після заміни інженерних мереж департаментом житлового господарства розпочнуться роботи із капітального ремонту прибудинкової території, а саме: асфальтування проїжджої частини, облаштування тротуару з пониженням бордюрів, паркомісць та інших об”єктів благоустрою.

У департаменті міського господарства зазначають, що проведення цих робіт дозволить у майбутньому уникнути аварійних ситуацій та забезпечити мешканців будинку сталою та якісною послугою водопостачання й каналізування, а також – значно покращити благоустрій прибудинкових територій багатоповерхових будинків.

«Капітальний ремонт прибудинкової території виконуватимуть після попередньої заміни зовнішніх інженерних мереж, для того, аби у майбутньому уникнути аварійних ситуацій та зберегти цілісність відновленого двору, – зазначає директор департаменту міського господарства Роман Фурман. – Загалом цього року планується, на умовах співфінансування, капітально відремонтувати 14 дворів».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin