Швидко та без черг: Перший шлюб зареєстрували в “Прозорому офісі” Вінниці

Вінниця є лідером серед інших регіонів з якості обслуговування у Центрах адміністративних послуг. Про це свідчать крайні результати Всеукраїнського муніципального опитування Міжнародного республіканського інституту – IRI Ukraine. За цим же дослідженням Вінниця сім разів поспіль визнана найкомфортнішим містом для життя серед обласних центрів та найбільших міст України. І це оцінка самих жителів громади.

У Вінницьких Центрах адміністративних послуг постійно розширюють кількість послуг, які можуть отримати люди. З минулого тижня вже доступні нові найпопулярніші послуги у сфері державної реєстрації актів цивільного стану (народження, шлюбу, смерті).

Наразі ці послуги доступні для городян у центральному відділенні ЦНАП “Прозорий офіс” на вул. Соборній, 59, а згодом будуть доступні у всіх територіальних відділеннях ЦНАПу та на віддалених робочих місцях у населених пунктах нашої територіальної громади.

Першими молодятами, які зареєстрували шлюб у “Прозорому офісі”, стали Галина та Олександр Рудики. Реєстрація зайняла кілька декілька хвилин.

“Вчора ми зателефонували до Кол-центру «Прозорого офісу», нам повідомили, які документи взяти, і що сьогодні можна приходити. Ми прийшли, адміністратор прийняв документи і за декілька хвилин видали свідоцтво про шлюб. Швидкістю і якістю послуги задоволені, хоч це й працює поки в тестовому режимі”, – говорить вінничанка Галина Рудик.

Отримати детальні консультації щодо послуг та записатись на прийом можна, звернувшись до Кол-центру «Прозорого офісу»: з понеділка по п’ятницю з 08:30 до 17:00 за телефонами:
(0432) 65-50-50,
(067) 000-266-1,
(073) 000-266-1.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin